Job expirat
- Să menţină şi să îmbunătăţească sistemul calităţii;
- să trateze neconformităţile şi să stabilească măsurile corective împreună cu şeful de department;
- să monitorizeze efectuarea inspecţiilor şi încercărilor;
- să pregătească, să elaboreze şi să redacteze materialul documentar;
- să obţină informaţii de specialitate;
- să se preocupe de perfecţionarea pregătirii profesionale;
- să se preocupe de planificarea activităţii proprii;
- să participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei;
- efectuează analizele microbiologice, organoleptice stabilite prin instrucţiunile de lucru;
- verifică metrologic conform planului de verificări aparatele de măsură şi control din laborator;
- este direct răspunzător pentru rezultatul obţinut în urma analizelor efectuate;
- preleveaza probe de materii prime, materiale, teste de sanitaţie şi produs finit şi efectuează analizele microbiologice şi organoleptice specifice fiecărui produs în parte, respectând cu stricteţe metodele de lucru, planul de prelevare şi control;
- prelevează din fiecare lot de materie primă şi produs finit eşantioane;
- în funcţie de tipul de analiză efectuat, înregistrează rezultatele obţinute în formularele corespunzatoare;
- întocmeşte trasabilitatea produsului finit;
- înregistrează în formularele corespunzătoare temperatura diverselor echipamente din laborator (frigidere, etuve, incubatoare, băi de apă, etc.)
- respecta cu stricteţe programele zilnice, săptămânale şi lunare de calibrare şi igienizare a aparaturii de laborator;
- lunar face controlul stocurilor de materiale necesare laboratorului;
- completează corect şi la timp rapoartele specifice activităţii sale;
- spală, dezinfectează şi sterilizează ustensilele de laborator utilizate, păstrând totodată şi curăţenia în laborator;
- respectă regulile de igienă personală ce se aplică în industria alimentară pentru a evita contaminarea microbiologică a produselor;
- poartă echipamentul de protecţie corespunzător şi respectă regulile generale şi specifice de securitate;
- va îndeplini orice alte sarcini trasate de şeful de departament, în aria sa de competenţă.
- Studii medii sau superioare tehnice, chimie-biologie sau veterinare;
- cunoştinţe de limba engleză – reprezintă un avantaj;
- cunostinţe de operare PC – Windows, Microsoft Word, Excel;
- experienţa anterioară în departamente de calitate sau în laborator constituie un avantaj;
PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR LA NIVEL NATIONAL DE PRODUSE LACTATE, BRAND-URILE ZUZU, FULGA, DE ALBALACT.