06-05-2015 | EXPIRA LA 05-06-2015
Job expirat
Inscrie-te in timp util si ia parte la interviurile organizate pe data de 11 Mai 2015 cu reprezentantii angajatorilor din Marea Britanie ; Recrutam personal hotelier / restaurant pentru angajare in hoteluri de 3-4-5 stele, restaurante de fine dining , hoteluri de lux si de brand international, restaurante cu rosettes/fine dining si stele Michelin.
PENTRU INSCRIERE trimiteti prin email un curriculum vitae detaliat la office@ihrc.ro cu mentiunea participare interviu 11 mai 2015 . Toti participantii inscrisi si acceptati in program vor avea certitudinea unei oferte de munca intr-un termed de 4-6 saptamani conform evalarii de la interviu .
Peste 150 joburi pentru urmatoarele POSTURILE VACANTE disponibile pe departamente: FOOD & BEVERAGE: Ospatar, Barman, Restaurant/Bar Supervisor, Head Waiter/Bartender, Restaurant/Bar or Banqueting Manager, Operation Manager, F&B Manager; KITCHEN: Commis chef, Demmis, Chef de partie, Sous chef, Head chef, Executive chef : FRONT OFFICE: Receptionist, Reservation, Concierge, Front Office Supervisor, Front Office Manager; Front Office Manager & Assistant; Night Manager; Room Division Manager; Service Managers ; ROOM DIVISION : Cameriste, Housekeeping supervisor, Housekeeping manager
DETALII PROGRAM:
Cazare asigurata de angajator, Asistenta obtinere European Accesion Card, informare si consultanta gratuita; plasament personalizat; asistenta relocare; asistenta permanenta dupa angajare si garantie post plasament ; asistenta permanenta (telefon,skype, email, facebook) pentru informare si completare dosar.
DETALII CONTRACT:
Contracte de munca cu durata de 1 an de zile cu posibilitate de prelungire ; cazare si masa asigurata; minim 40 ore/saptamana asigurate; overtime platit + tips in functie de incasari; Salarii de la un minim de 1011 lire sterline net/luna pentru posturi de entry level pana la 2000-2500 lire net/luna pentru posturi de senior si top management ;
PARTICULARITATI ELITE HOSPITALITY JOBS UK
FARA COMISION pentru bucatarii cu experienta in posturi de chef de partie, sous chef, head chef in restaurante gourmet si fine dining, hoteluri de 4-5 stele sau cu minim 1 an in UK; pentru aceste categorii pachetul salarial este de minim 18.000 gbp/an si poate ajunge 30.000 gbp/an .
Bucatarii care se incadreaza la un pachet salarial sub 18.000 gbp /an beneficiaza de costuri reduse de 100-150 lire care reprezinta cotravaloare costurilor de obtinere EEA Card .
Contractele sunt pe perioada nedeterminata , dar cu un minim de 1 an de zile; dupa aceasta perioada medierea angajarii in alt post este gratuita pentru toate categoriile de bucatari.
CONTACT si SUPORT ONLINE
Pentru orice informatii suplimentare ne poti contacta prin e-mail , telefon , facebook sau skype
G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT –
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE
G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE