Cofetar - Patiser / Ospatar pentru Cofetarie

Continental Hotels

23-06-2011 | EXPIRA LA 23-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cofetar - Patiser

- prepara in laborator produse specifice de cofetarie/patiserie

- pregateste/prepara produsele conform retetarului si comenzilor

- propune retete noi si le executa

- pastreaza un mediu de lucru igienic si participa la curatenie



Ospatar pentru Cofetarie

- preia comenzi si serveste clientii in cofetaria unitatii si pe terasa

- pregateste unele preparate comandate ( cafea, fresh, etc)

- incaseaza contravaloarea serviciilor

- contribuie la pastrarea si efectuarea curateniei in zona de lucru


CERINTE

Pentru Cofetar: - curs de calificare si/sau experienta pe post de cofetar - cunostinte despre tehnicile de lucru si tehnologie culinara - cunostinte legate de depozitarea si prelucrarea materiilor prime sau a produselor finite - pasiune pentru domeniu - initiativa in propunerea de retete noi - atitudine pozitiva - constiinciozitate, sarguinta

Pentru Ospatar: - experienta ca ospatar/ ajutor ospatar sau vanzator ( de preferat intr-o cofetarie, patiserie) - atitudine pozitiva - cunoasterea limbii engleze la nivel conversational ( avantaj) - abilitati de comunicare si vanzare


BENEFICII OFERITE

Salariu fix negociabil in functie de experienta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei. Bonusuri periodice in functie de performantele individuale si ale indicatorilor pe companie.
Facilitati acordate angajatilor in cadrul hotelurilor Continental si Ibis.
Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

Companie hoteliera, cu cea mai mare acoperire din tara, hoteluri categoria business aflate in :Bucuresti, Sibiu, Targu Mures,Oradea, Arad, Suceava, Turnu Severin,Gaiser-Predeal, precum si in cele 3 hoteluri Ibis din Constanta si Bucuresti.