Job expirat
Palatul Brukenthal Avrig angajeaza patiser - cofetar cu experienta in domeniu, serios, ordonat. RESPONSABILITATI / BENEFICII:
- Participa la stabilirea meniu-urilor;
- Pregateste preparatele din meniu conform retetar;
- Verifica calitatea/aspectul/cantitatea produselor preparate;
- Asigura respectarea standardelor de calitate a preparatelor si termenele de executie a acestora;
- Participa la pastrarea in conditii optime de igiena si temperatura atat a materiilor prime cat si a produselor finite;
-Asigura depozitarea si etichetarea corespunzatoare a acestora (cantitati, termene de valabilitate, etc.);
- Participă la verificarea stocurilor si la realizarea necesarului de materii prime;
- Participă activ la intreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
- Asigura efectuarea curateniei in spatiul de productie conform normelor sanitar-veterinare;
-Flexibilitate la program;
- Respecta normele de igiena si securitate a muncii.
Hotel of Ice
-este singurul hotel de gheață din întreg Sud-Estul Europei
-atrage atenția mass-mediei atât din țară cât și din străinatate
-este vizitat in fiecare sezon de peste 20.000 de turiști
Palatul Baroc Brukenthal din Avrig a fost reşedinţa de vară a baronului, construit de catre acesta la sfârşitul secolului al XVIII-lea, dupa modelul palatului imperial de la Schonbrunn. Este o grădină a barocului târziu, fiind unica reşedinţă barocă de asemenea dimensiuni din România, cu o mare însemnătate culturală, arhitectonică şi artistică. Grădina a fost concepută nu doar ca o sursă de plăcere, ci şi ca o proprietate agricolă. Brukenthal a cultivat cu multă pricepere plante noi pentru climatul local sau exotice, precum ananaşii, curmalii, arbori de cafea şi portocali, păstraţi în Orangerie pe timpul iernii. Mulţumită bogatei sale culturi horticole, era cunoscut şi dincolo de graniţele Transilvaniei ca „Fântâna sănătăţii” şi „Edenul Transilvaniei”.