Job expirat
- Urmareste realizarea programului de igienizare in toate sectoarele de productie ale abatorului si in incintele acestuia
- Studii medii profil TEHNICIAN VETERINAR
- Experienta in domeniu reprezinta un anvantaj
- Salariu competitiv
- Bonusari in functie de rezultatele obtinute
- Transport gratuit
- Bonuri de masa
- Instruire la locul de munca
- Echipament gratuit
S.C. Avicarvil S.R.L. a fost infiinta in data de 01.04.2008.
Pusă în funcţiune în anul 1978, societatea este situată în localitatea Francesti, la 20 km distanţă de orasul Ramnicu Valcea, fiind o unitate cu profil industrial zootehnic. Obiectul de activitate al S.C. AVICARVIL S.R.L. este reprezentat de creşterea păsărilor(cod CAEN 0147).
S.C. Avicarvil S.R.L.- Francesti face parte dintr-un grup de firme deja consacrate din judetul Prahova, dintre acestea le mentionam pe:
“S.C. Carmistin S.R.L.”- firma de import -export carne
“S.C.Ana si Cornel S.R.L.” - fabrica de preparate din carne,
“S.C.Ladrisi Group S.R.L.” - abator pentru porc si vita
“S.C. Pajo Holding S.R.L.”- Crescatorie de taurasi pentru carne si 1200 ha teren arabil.
S.C. Avicarvil S.R.L. - Francesti, numara in acest moment nu mai putin de 750 de angajati, pe perioada nedeterminata.
Distanta fata de principalele orase din jur este usor de parcurs, cu mijloace auto, reteaua rutiera din regiune fiind de curand refacuta si modernizata:
Bucuresti (175km), Pitesti (60km), Craiova (123km), Sibiu (99km), Targu Jiu (115km), Slatina (100km).
Produsele firmei S.C. AVICARVIL S.R.L. sunt cunoscute clientilor persoane juridice si persoane fizice sub brand-ul „La Provincia”.
Oferta "La Provincia" cuprinde o gama larga de produse din carne de pasare de inalta calitate si siguranta alimentara, care se adreseaza tuturor clientilor pentru care un stil de viata sanatos si o alimentatie de calitate este pe primul plan.
Produsele şi sistemele de producţie ale societatii nostre sunt independent controlate şi certificate in conformitate cu reglementările Sistemului de Asigurarea al Calitatii ISO 9001 & 14001 si HACCP.