Job expirat
- Organizeaza si conduce activitatea din cadrul compartimentului CTC Laborator, urmarind realizarea obiectivelor privind siguranta alimentelor;
- Analizeaza si propune corectii si initializeaza actiuni corective pentru neconformitatile stabilite in cadrul auditurilor interne sau externe;
- Coordoneaza activitatea de stabilire a tehnologiilor de control, a punctelor de control si a fazelor pe fluxul procesului tehnologic (controlul calitatii materiei prime, materialelor, ambalajelor, controlul procesului de fabricatie, controlul produselor finite, controlul calitatii apelor, aerului, etc.);
- Stabileste programul si cerintele programului de control al calitatii pe fazele procesului tehnologic;
- Urmareste aplicarea cu strictete a prescriptiilor standardelor, documentatiilor tehnice si a normelor interne;
- Conduce actiunea de optimizare a programului de control al calitatii
Studii: superioare de specialitate (industria alimentara, biologie, chimie);
Experienta : minim 4 ani in industria procesarii laptelui, minim 1 an intr-o functie de conducere
Cunostinte specifice in umatoarele domenii:
-tehnologia de prelucrare a laptelui si fabricarea produselor lactate ;
-metodele de analiza specifice industriei laptelui ;
-de exploatare si intretinere curenta a echipamentelor de laborator;
Aptitudini:
-Inteligenta practica (sesizarea rapida si solutionarea deficientelor in organizarea locului de munca) ;
-Spirit logic, capacitatea de fundamentare a propunerilor si de convingere ;
-Calitati de organizarea si coordonare a locului de munca ;
-Disciplina, punctualitate, constiintiozitate.
S.C. PRODLACTA S.A. Brasov este o companie cu traditie si renume in domeniul productiei si distributiei de produse lactate si inghetata