Job expirat
- Supervizarea si organizarea activitatii personalului din subordine - bucatari, ospatari, barmani, picoli;
- Supravegherea modului de organizare a salii/lor de servire a mesei;
- Organizarea de evenimente;
- Solutionarea operativa a reclamatiilor primite de la clienti;
- Mentinerea legaturii cu furnizorii si supravegherea aprovizionarii etc.
- cursuri de calificare in domeniu;
- studii superioare - conastituie avantaj;
- minim 1 an experienta pe un post similar;
- cunoasterea specificului activitatii, a normelor si reglementarilor din domeniul alimentatiei publice;
- foarte bune capacitati organizatorice;
- foarte bune abilitati de comunicare si atentie distributiva;
- capacitate de analiza si sintez
DIMA CONSULTING GROUP, specializata in consultanta in resurse umane, marketing, management si turism este o organizatie orientata spre satisfacerea nevoilor curente si viitoare ale clientilor ei, prin servicii de inalta calitate.
Firma intelege sa fructifice toate oportunitatile care se ivesc pentru satisfacerea clientilor ei, urmarind optimizarea raportului calitate-pret, relatia cu clientii si atitudinea fata de acestia. De asemenea, principalul obiectiv il reprezinta realizarea la termen a contractelor, promptitudine si calitate ridicata prin costuri scazute.