Job expirat
1. Asistenţă în recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi a auxiliare;
2. Asistenţă în depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare şi a produselor finite de panificaţie;
3. Pregătirea materiilor prime şi auxiliare, frământarea aluatului, urmărirea fermentării şi prelucrării aluatului conform reţetelor interne de producţie;
4. Coacerea semifabricatelor;
5. Asistenţă în pregătirea produselor pentru depozitare.
- studii-scoala profesională industrie alimentară, sau curs de calificare brutar - se va considera un avantaj;
- minime cunoştinţele de tehnologia panificaţiei;
- capacitatea de exploatare, utilizare şi întreţinere a utilajelor şi echipamentelor specifice;
- cunostinţe de igienă si siguranţă alimentară;
- capacitate si disponibilitate de a invata tehnologii noi de panificaţie;
- bună rezistenţă la condiţiile de lucru relativ dificile: condiţii de umiditate, temperatură relativ ridicată, lucru în picioare;
- disponibilitate de lucru program de noapte;
- bune abilitaţi de comunicare;
- o minimă cunoastere a limbii engleze/germane se va considera un avantaj;
- remuneratie adecvata postului oferit;
- oportunitatea de calificare inalta in domeniul panificatiei;
- mediu de lucru placut;
Brutarie germana artizanala ce se va disechide in martie 2014 in nordul Bucurestiului