Căutăm un Pastry Chef- cofetar-sef creativ și experimentat pentru un laborator de cofetărie specializat în candy bar-uri și torturi personalizate pentru evenimente, lucram in regim angro!
Responsabilitati:
- Prepararea și decorarea torturilor și produselor pentru candy bar-uri
- Crearea și testarea rețetelor noi.
- Personalizarea design-ului pentru evenimente speciale.
- Respectarea cerintelor clientilor si a termenelor de livrare
- Respectarea standardelor de calitate și siguranță alimentară.
De-abia asteptam sa ne cunoastem, trimite CV tau!
Cerinte:
- experienta de 3 ani in cofetarie
- Abilitati avansate de confectionare torturi, monoportii si elemente candy-bar; abilitati de ornare si creare figurine;
- Abilitati avansate de preparare a blaturilor, a cremelor si de montaj al tortului;
- Cunostinte tehnice pentru a lucra cu aparatura specifica pentru decorarea si realizarea torturilor
- Atentie la detalii, capacitatea de a gestiona o echipa, capacități bune de organizare
- Disponibilitate pentru o proba practica inainte de angajare- contra cost- 5 elemente candybar (brioșă, cakepop, miniecler, minitarta, biscuiți) + tort etajat (3 etaje) decorat la alegere + mini figurina
Beneficii:
- Oportunitatea de a lucra intr-un laborator cu echipamente moderne care opereaza in regim angro
- Oportunitatea de a contribui la crearea unui nou brand pe piata, de a crea un renume
- Salariu competitiv, posibilitate de avansare
- Mediu de lucru dinamic si creativ
Aceasta companie a fost deschisă printr-un program Start-Up pe panificație si se extinde si înspre alte sfere precum cofetărie, catering, pizza, etc