Job expirat
Responsabilitati si sarcini:
- pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si
depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
- raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
-pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
- respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
- utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.
-sa fie o persoana energica cu atitudine pozitiva si care isi doreste sa exceleze profesional.
-calificare bucatar
-experienta minim 3 ani
- salariul motivant;promovare.
Grup de companii