Job expirat
- elaboreaza suportul de curs, adaptat la cerintele Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC) si la nevoile cursantilor, precum si materialele de instruire specifice disciplinei (studii de caz, jocuri de rol etc);
- stabileste obiectivul general al cursului precum si metodele de instruire specifice;
- sustine cursul de formare profesionala in acord cu necesitatile si obiectivele acestuia;
- realizeaza evaluarea cursantilor si intocmeste documentele specifice (teste, chestionare, rapoarte etc);
- initiaza propuneri de dezvoltare a cursului in functie de noile cerinte identificate.
- studii superioare (Industrie Alimentara/Stiinta si Ingineria Alimentelor);
- curs Formator;
- cunostinte de specialitate in domeniul productiei culinare (activitati specifice bucatariei, modalitati de gatire, obtinere si verificare a diferitelor sortimente de preparate culinare etc);
- cunostinte de legislatie specifica in domeniu (protectia consumatorului, SSM si SU, normele HACCP);
- operare PC: Word, Excel, PowerPoint;
- cerinte favorizante:
- curs de calificare/specializare/perfectionare in domeniu;
- experienta in domeniu (minim 6 luni);
- cunostinte limba engleza nivel mediu;
- persoana fizica autorizata (PFA).
THR CG este principalul furnizor autorizat de pregătire profesională în turism şi industria HoReCa din România, cu o îndelungată experienţă în formarea profesională a adulţilor şi un număr de peste 24.000 de cursanţi în 14 ani de activitate.