08-05-2013 | EXPIRA LA 07-06-2013
Job expirat
Planifica controleaza si coordoneaza procesele de productie si activitatea de la punctul de lucru;
Propune bugetul pentru activitatea pe care o cordoneaza si administreaza bugetul aprobat;
Coordoneaza activitatea sectiei si se asigura ca planurile, politicile adoptate si bugetul acvtivitatii sunt in concordanta cu obiectivele de volum calitate si eficienta;
Monitorizeaza si analizeaza costurile de productie si propune masuri pentru diminuarea acestora;
Coordoneaza activitatea de urmarire a gestiunii stocurilor de marfa si de produs finit si intocmirea rapoartelor specifice;
Stabileste normele de productie pentru angajati, pierderile specifice activitatii si intocmeste bilanturile de fabricatie lunare.
Editeaza si implementeaza procedurile Sistemului integrat mediu calitate conform SR EN ISO 9001/2001 si SR EN ISO 14001/2005;
Implementeaza sistemul HCCP.
Absolvent al Facultatii de Industrie Alimentara Acvacultura si Pescuit – Specializare Inginerie tehnologica in industria alimentara;
Experienta minim 2 ani intr-o pozitie similara;
Abilitati de planificare si organizare;
Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
Atitudine proactiva.
Unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca de import si distributie pentru alimente proaspete si congelate