Lucrator Comercial/Bufetier/Ospatar - Aeroportul Henri Coanda

dnata Catering SRL

18-12-2017 | EXPIRA LA 17-01-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Respectarea regulilor de servire printr-o atitudine profesionala si intr-o maniera eficienta;
• Intampinarea si pozitionarea clientilor la masa;
• Preluarea si servirea comenzilor;
• Servirea produselor alimentare si a bauturilor;
• Satisfacerea cererilor clientilor prin standardele solicitate de companie;
• Participa la pregatirea locatiei/salilor de servire/salilor de evenimente;
• Verificarea termenelor de garantie a produselor conform standardului companiei si in acord cu indicatiile sefului de sala;
• Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la produsele din meniu;
• Realizarea notei de plata si a incasarilor;
• Acordarea sprijinului clientilor in alegerea preparatelor;
• Foloseste tehnici de eficientizare a vanzarilor.


CERINTE

Program de lucru:
12/24 si 12/48, cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

Candidatul ideal:
• Studii liceale/scoala profesionala;
• Experienta pe o pozitie similara - constituie avantaj;
• Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational - constituie avanataj;
• Diploma de ospatar - constituie avantaj;
• Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
• Orientare catre client.


BENEFICII OFERITE

• Oferim angajatilor noştri oportunitatea de a lucra alături de persoane cu experienţă semnificativă în domeniu.
• Garantia corectitudinii contractuale;
• Salariu fix + spor vechime totala in munca + spor de noapte + spor de weekend;
• Bonusuri periodice dobandite in urma peformantelor dovedite si a vanzarilor;
• Facilitati acordate angajatilor in cadrul companiei (tichete de masa, masa calda, transport, alte facilitiati conform Contractului Colectiv de Munca);
• Planuri de dezvoltare profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

DNATA CATERING SRL este o societate care operează, pe platforma aeroportului internaţional Henri Coandă, facilităţi de catering pentru aeronave şi de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele, self service) conforme cu toate specificaţiile standardelor de operare internaţionale.