Job expirat
Gestiune colectiva alimentatie publica.
Sarcini:
1. Primeste materialele care se aprovizioneaza , verifica cantitatile indicate in documentele care le insotesc si controleaza cat este posibil calitatea acestora. Raspunde de depozitarea lor in bune conditiuni pentru a se ezita degradarea respectandu-se si normele de protectia muncii si PSI .
2. Asigura integritatea tuturor materialelor, a utilajelor de mica mecanizare si a sculelor de mana din dotarea firmei.
3. Colaboreaza cu operatorul de pe calculator care se ocupa de intocmirea bonurilor de materiale, caruia ii furnizeaza denumirea si cantitatea acestora in functie de solicitarile sefilor punctelor de lucru. Aceasta actiune cere sprijinul si indrumarea sefului de compartiment .
4. Periodic, solicita operatorului de pe calculator situatia stocurilor si verifica daca acestea corespund cu ceea ce se afla in magazie. Anunta seful de compartiment aprovizionare cand stocurile la anumite materiale sunt epuizate sau nu au miscare.
Foarte buna atentie la detaliu;
Abilitati de cooperare si lucru in echipa;
Persoana constiincioasa, riguroasa, amabila, calma.
Candidatul ideal:
Minim 1 an experienta;
Studii medii.
Salariu fix, bonuri de masa, spor de vechime;
Facilitati acordate angajatilor in cadrul companiei (tichete de masa, masa calda, transport, alte facilitiati conform Contractului Colectiv de Munca);
Activitati sociale in cadrul companiei
DNATA CATERING SRL este o societate care operează, pe platforma aeroportului internaţional Henri Coandă, facilităţi de catering pentru aeronave şi de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele, self service) conforme cu toate specificaţiile standardelor de operare internaţionale.