Job expirat
Patiser si ajutor de bucatar la un nou restaurant, "La George Butunoiu & Oskar" (www.lagb.ro), care a fost deschis de curand in zona Beller. Restaurantul e deschis 13-15h si 18:30 - 23h. Alte detalii pot fi gasite pe site-ul www.lagb.ro.
Va fi subordonat cunoscutului Chef francez David Contant, profesionist cu indelungata experienta in restaurante cu mai multe stelute Michelin.
Noul angajat se va ocupa de pregatirea painii si de toate produsele de patiserie si deserturi; de asemenea, a ajuta bucatarul sef in pregatirea diverselor feluri de mancare.
Alte detalii despre specific, meniuri, concept etc. pot fi gasite pe site-ul restaurantului - www.lagb.ro.
Experienta in patiserie/ deserturi/ producerea painii.
Salariu de inceput 1500 lei + % din tips; in functie de succesul proiectului, poate primi cresteri semnificative in scurt timp.
E de asteptat sa va placa locul, ce si pe cine veti intalni acolo, ce se va intampla La George Butunoiu & Oskar. E un loc cu si pentru oameni civilizati.
Candidatii care nu sunt contactati in 30 de zile vor fi considerati respinsi.
Va multumim pentru interes! GB&O
La GB & Oskar (www.lagb.ro) e un bistrou mic la George Butunoiu si la Oskar acasa, pe George Calinescu, intre Beller si Floreasca. Aici mancam noi, prietenii si invitatii, angajatii si clientii nostri, vecinii si diversi musafiri, impreuna cu animalele lor de companie. La George Butunoiu & Oskar e un loc pentru oamenii civilizati, normali la cap si linistiti. Cei care cauta senzatii tari probabil ca se vor plictisi la noi. E bine sa stie de pe acum ca televizorul din biblioteca e mai tot timpul pe Mezzo…
Si nu in ultimul rand, La George Butunoiu & Oskar e un experiment. Unul gastronomic, dar, mai ales, unul social. Vor fi trase multe, foarte multe concluzii de aici. Le voi prezenta, le voi sintetiza si le voi dezvolta in Jurnal.