Job expirat
-supervizare si coordonarea salariatilor punctului de lucru;
-gestionarea produselor si a obiectelor ce se folosesc in restaurant in conditii care sa asigure operarea optima .
-primirea clientilor restaurantului;
-promovarea produselor din restaurant,a produselor cofetarie-panificatie catre clienti;
-transmiterea ofertelor de produse pe mail catre clienti(baza de date)
-Managementul de personal - recrutarea, selectia, integrarea, coordonarea si supervizarea personalului, cu asigurarea evaluarii si dezvoltarii continue a angajatilor, a satisfactiei acestora.
-Asigurarea tuturor conditiilor pentru obtinerea de performante maxime din partea angajatilor.
-Trainingul acestora .
Verificarea spatiilor din restaurant sa fie in stare de functionare si curatenie: intrare,vitrine,geamuri,oglinzi, toalete, ambient, covoare, lumini, pardosea.
Coordonarea si supervizarea derularii serviciilor pentru evenimentele private desfasurate (nunti, botezuri, cine festive, conferinte)
Efectuarea de rapoarte de activitate zilnice.
-studii superioare,persoana cu atitudine pozitiva,cu abilitati excelente de comunicare, vinzare si coordonare,cunoscatoare limba engleza nivel conversational.
- salariu atractiv;
- bonusuri
- carte de munca ;
- mediu de lucru placut.
Boulangerie de lux, Grenier a Pain, prima franciza a lantului Grenier a Pain in Romania, localizata in zona de nord a Bucurestiului promoveaza produse de o calitate superioara, oferind spre vanzare o gama variata de delicatese, pregatite dupa retete speciale.