Job expirat
- coordoneaza si supravegheaza activitatea de productie in zona de responsabilitate (ex.: sectie );
- urmareste respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite;
- urmareste consumul de materii prime si materiale si propune solutii de imbunatatire;
- analizeaza procesul de fabricatie si propune metode de marirea productivitatii;
- remediaza eventualele probleme aparute pe parcursul desfasurarii activitatii;
- stabileste procedurile tehnologice (retete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse alimentare;
- indruma si urmareste activitatea personalului din subordine;
- raspunde de buna desfasurare a activitatii de productie;
- intocmeste documente specifice activitatii (situatia productiei, documente de lansare in fabricatie etc.);
- asigura aplicarea normelor de protectia muncii, protectia mediului, de prevenire si stingere a incendiilor.
- Studii superioare de specialitate finalizate in industria alimentara (sau chimie);
- Cunostinte avansate in domeniul tehnologiei de panificatie;
- Experienta in domeniu, min. 2 ani (industria de panificatie);
- Cunostinte operare PC (Word, Excel);
- Flexibilitate, dinamism, interes pentru instruirea continua;
- Capacitate de analiza si sinteza.
SC Voipan SIL SRL din Campina , companie cu o vechime de 20 de ani in domeniul panificatiei ( brutarie, patiserie, cofetarie ) cu un numar de 150 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane Euro,