Job expirat
Responsabilitati
- Programeaza productia conform comenzilor primite;
- Administreaza activitatea personalului din subordine, materiile prime, materialele si utilajele folosite;
- Stabileste retetele de fabricatie pentru sortimentele fabricate, efectueaza probe de produse si detine responsabilitatea calitatii acestora.
- Urmareste gestionarea materiilor prime si auxiliare,
- Participa la realizarea probelor de coacere;
- Studiaza si isi insuseste instructiunile tehnologice si retetele de fabricatie pentru toate produsele, urmand a instrui personalul din subordine,
- Acorda sprinjin managerului de productie la imbunatatirea sistemului de control al productie, contolul calitatii, securitatii si formarii profesionale a personalului sectiei.
Cerinte
- Studii superioare de specialitate finalizate in industria alimentara (sau chimie);
- Cunostinte avansate in domeniul tehnologiei de panificatie;
- Experienta in domeniu, min. 2 ani (industria de panificatie);
- Cunostinte operare PC (Word, Excel);
- Flexibilitate, dinamism, interes pentru instruirea continua;
- Capacitate de analiza si sinteza.
- tichete de masa;
- bonus de performanta;
- mediu dinamic de dezvoltare personala.
- cazare pt. cei din provincie
SC Voipan SIL SRL din Campina , companie cu o vechime de 20 de ani in domeniul panificatiei ( brutarie, patiserie, cofetarie ) cu un numar de 150 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1,5 milioane Euro,