Angajare patiser

Confidential

25-12-2014 | EXPIRA LA 27-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

monitorizează temperatura cuptorului pentru a determina coacerea produselor
-incarcă tăvile în cuve şi le introduce în cuptoare- verifică calitatea materiilor prime;
-cintăreşte ingredientele pentru fabricarea produselor;-amestecă şi frământă aluatul cu mâna sau cu maşina;
- operează cu linii tehnologice pentru fabricarea aluatului şi a produsului finit;
-urmăreşte dospirea şi prelucrarea aluatului;-operează cu diferite utilaje de producţie
- intreţine echipamentul din dotarea unităţii în care lucrează
-curăţă şi unge tăvile şi recipientele în care se prepara produsele;
- modelează, remodelează şi poziţionează aluatul în cuve;-mentinerea ordinii la locul de munca;
-foloseste timpul de lucru exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens, nuse ocupa in timpul de munca de alte activitati care nu sunt cuprinse in atributiile siindatoririle sale, ori nu sunt dispuse de sefii ierarhici;


CERINTE

- spirit de ordine si disciplina
- abilitati de comunicare
- abilitati pentru lucru in echipa
- corectitudine
- flexibilitate