Job expirat
1) Organizeaza serviciile in saloane si dirijeaza munca colaboratorilor sai;
2) Verifica prezenta si tinuta personalului la intrarea in serviciu, conform graficului de lucru si informeaza formatia asupra evenimentelor negative si positive din tura precedenta, consemnate de consumatori sau de organele de control;
3) Verifica notele de comanda, pentru eventualele mese rezervate si alte actiuni ale zilei curente;
4) Verifica starea de curatenie si igienizare a saloanelor de servire, din baruri, holuri, oficii, starea veselei de servire, grupurile sanitare, luand masuri operative de remediere a lipsurilor;
5) Respecta programul de functionare a unitatii;
6) Primeste consumatorii la intrarea in sala de servire si ii conduce la masa;
7) Supravegheaza in permanenta modul in care ospatarii si ajutorii lor executa serviciile la masa, intervenind ori de cate ori este nevoie;
8) Supravegheaza activitatea de primire a comenzilor de la sectii de catre ospatari, sub aspect calitativ, al formei de prezentare a acestora;
9) Efectueaza impreuna cu ospatarii, demonstratii de pregatire, prezentare si servire a diferitelor specialitati culinare, la masa consumatorilor;
10) Rezolva operativ sesizarile consumatorilor, informand seful unitatii in cazul depasirii competentei sale;
11) Verifica prin sondaj modul de intocmire a notelor de plata;
12) Inlocuieste seful unitatii in relatiile cu consumatorii cand acesta lipseste, indeplinind si alte sarcini primate de la seful unitatii;
13) Participa la instruirea personalului din procesul servirii, in vederea ridicarii continue a calificarii;
14) Organizeaza si participa la lucrarile de intretinere si curatenie, avand grija ca toate locurile de munca (saloane, oficii, sectii etc.) sa ramana in perfecte stare de curatenie si igiena;
15) Fixeaza turele de lucru pentru colaboratorii sai;
16) Aranjeaza si gospodareste stocurile de inventar, materiale si produse;
17) Lasa nota, in caietul de sarcini, pentru schimbul urmator, de sarcinile ce urmeaza a fi rezolvate;
18) Planifica si dirijeaza activitatile din cursul actiunilor ce se desfasoara in restaurant;
19) Participa cu conducerea la analiza costului produselor, precum si la elaborarea meniurilor;
20) Executa si alte sarcini pe care le primeste pe cale ierarhica
•Calificarea in cel putin o meserie de baza (ospatar, barman, bucatar) prin curs de calificare si curs de calificare pentru sef de sala
•studiile superioare in domeniul turismului constituie un avantaj
• vechime in activitatea serviciilor din restaurante (saloane, baruri), in care a aplicat formele si sistemele de servire a preparatelor si bauturilor catre consumatori
- receptivitate,
- aspect fizic si vestimentar placut;
- capacitate de conducere si rigoare,
- spirit de observatie dezvoltat,
- politete desavarsita,
- disponibilitate pentru control si autoanaliza
- calm,
- seriozitate,
- corectitudine,
- hotarare,
- promptitudine
Restaurant de lux Cluj Napoca