Job expirat
Titularul postului coordoneaza activitatea punctului de lucru CT si ofera suport astfel incat sa fie atinse obiectivele organizatiei de volum, calitate si costuri;
Propune solutii pentru optimizarea planurilor de productie astfel incat sa fie atinse targeturile propuse;
Traduce planurile de productie aprobate in planuri operationale si intocmeste instructiuni de lucru pentru angajati;
Coordoneaza activitatea de urmarire a necesarului de materii prime, a gestiunii stocurilor de marfa si de produs finit si intocmeste rapoartelor specifice;
Concepe etichetele aferente produselor comercializate.
Coordoneaza, urmareste si raspunde de activitatea ce se desfasoara in depozit, cu privire la calitatea produselor;
Organizeaza intreaga activitate legata de controlul calitatii produselor comercializate;
Dispune de pregatirea marfurilor din punct de vedere al calitatii, in vederea comercializarii; verifica produsele pentru a se asigura de conformitatea acestora cu specificatiile de calitate;
Administrare fise tehnice, buletine de analiza, inregistrari ale sistemului ISO
Aduce la cunostinta administratorilor orice probleme legate de activitatile pe care le presteaza in cadrul firmei;
Experienta min. 2 ani in pozitie similara, sef punt lucru: productie/calitate industria alimentara;
Studii superioare finalizate in domeniul industriei alimentare;
Cunostinte cerinte HACCP;
Certificare si implementare ISO 22000 / 9001;
Cunostinte de operare PC – Ms Office;
Cunostinte de operare Charisma ERP (constituie un avantaj);
Cunoscator lucru Cantar Bizerba (constituie un avantaj)
Abiliati de comunicare;
Dinamism (mobilizare/actionare rapida);
Spirit de echipa .
• Salariu atractiv
• Tichete de masa.
• Telefon.
Unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata romaneasca de import si distributie pentru alimente proaspete si congelate