Executive Chef, Sous Chef, Chef de Partie

WORKONSEA

26-01-2016 | EXPIRA LA 25-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa Work on Sea va anunta cu mare caldura ca etapele recrutarii candidatilor pentru sezonul 2016 pentru nave de croaziera pe rauri incep acum!
Pentru departamentul Galley sunt disponibile urmatoarele posturi:
Chefs ( Executive Chef, Sous Chef, Chef de Partie, Demi Chef de Partie, Commis de Cuisine, Baker, Pastry) and Utility.


CERINTE

Experienta anterioara pe acelasi post: minimum 3 ani in restaurante/ hoteluri de rang inalt
Cunostinte de limba engleza - nivel mediu
Pasaport valid
Certificat medical (vizita medicala se face dupa acceptare, inainte de plecare)


BENEFICII OFERITE

Se ofera bilet de avion, 3 mese pe zi, decontare transport.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de crewing specializata in recrutarea de personal navigant atat pentru nave maritime cat si fluviale dar nu in ultimul rand platforme off-shore, AHTS-uri, river-passenger, etc.