Job expirat
• Are personal in subordine(echipa de 7- 14 persoane);
• Organizeaza si controleaza activitatea personalului din subordine (operatori la fabricarea conservelor din legume si fructe, ambalatori manuali, sortatori si manipulanti marfuri).
• Coordoneaza si instruieste personalul din subordine.
• Coordonează pregătirea liniilor de producţie pentru pornirea/ oprirea activităţii de producţie conform planului de producţie zilnic întocmit de planner/directorul de producţie.
• Asigură primirea/ predarea zonelor de lucru cu fronturile de lucru aferente şi se informează de la schimbul anterior/ informează schimbul următor despre activităţile de producţie ce se desfăşoară în cadrul acestora, despre stadiul în care se află acestea şi rezultatele obţinute până la momentul primirii/ predării schimbului prin completarea registrului de instrucţiuni;
• Repartizează personalul pe formaţii de lucru şi locuri de muncă, în concordanţă cu cerinţele programelor de producţie;
Experient de fabrica (inf. alimentara);
Experienta intr-un post similar de minim 1 an;