Job expirat
- prepararea si ornarea deserturilor, a produselor de cofetarie /patiserie (pregatire, framintare, modelare, coacere, ornare) la bordul navelor de croaziera
- aplicarea normelor igienico-sanitare
- satisfacerea si asigurarea standardului de calitate a produselor, corespunzatoare unor nave de croaziera de 4 si 5 stele
- se subordoneaza direct Chef-ului de Cuisine
- cunostinte aprofundate in domeniul cofetariei si patiseriei
- experienta in domeniul produselor de cofetarie si patiserie, de preferat in cadrul unor restaurante sau hoteluri de 3, 4 si 5 stele
- creativitate
- persoana organizata, punctuala, responsabila, cu spirit de echipa
- disponibilitatea de a calatori
- engleza la nivel minim este obligatorie, germana reprezinta avantaj
Va oferim un salariu atractiv in valuta, mediu de lucru si colectiv profesionist, posibilitati de dezvoltare profesionala, asigurare sociala si medicala. In plus, asiguram cazarea si masa la bordul navei, precum si transportul la/de la nava pe intreaga durata a activitatii.
Nu percepem comisioane sau alte taxe pentru interviu si angajare. Va rugam sa aplicati doar daca ati mai lucrat in domeniu si daca aveti cunostinte aprofundate de cofetarie si patiserie.
Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail contact@danubecruises.ro. Relatii la telefon: 021/3209810.
Danube Cruises Romania este o companie internationala de crewing, operatoare a celei mai mai moderne flote de nave de croaziera de pe fluviile europene (Dunare, Main, Rin, Mosel si Rhone). Pentru sezonul 2011, recrutam pentru posturile de: camerista, ospatar, barman, manager de croaziera /ghid turistic, receptioner/a zi, receptioner noapte, Hairdresser, bucatar, Sous Chef, ajutor de bucatar, Maitre d', patiser, cofetar, brutar, DUO muzical (musical entertainer). Nu exista comisioane sau alte obligatii materiale din partea aplicantilor.
Daca va identificati cu unul din job-urile oferite si intruniti conditiile si calificarile cerute, asteptam sa va alaturati echipajelor noastre.