Job expirat
1. Verifica stocul fizic si valoric al gestiunii la intrarea in serviciu si il intocmeste la iesirea din serviciu;
2. Efectueaza curatenia in cadrul sectiei la iesirea din serviciu si o completeaza la intrarea in serviciu;
3. Verifica starea de functionare a instalatiilor frigorifice;
4. Intocmeste notele de comenzi ( pe furnizori), inaintand-o sefului de sala;
5. Se aprovizioneaza cu toate sortimentele de bauturi corespunzator profilului unitatii si receptioneaza cantitatea si calitatea la primirea acestora la unitate;
6. Se doteaza cu toate tipurile de pahare pentru servire si cu cilindrii gradate pentru masurarea bauturilor corespunzator comenzilor;
7. Respecta tinuta fizica si vestimantara conform normelor igienico-sanitare si a modelului stabilit pe unitate, in functie de profilul si categoria unitatii;
8. Serveste bauturile numai in programul stabilit al unitatii;
9. Elibereaza comenzile la ospatari in baza bonurilor de marcaj sau a tichetului de casa;
10. Pregateste la commanda bauturi in amestec potrivit retetelor de cocktail-uri slab alcoolice si alcoolice;
11. Respecta normele de protectie a muncii si igiena in conditiile de servire a berii la butoi, asupra instalatiei conectata la tejghea-bar prin instalatie de racier cu CO2;
12. Avizeaza borderourile ospatarilor pentru comenzile marcate la sectie, la terminarea programului acesteia, sau prin sistemul informatizat al casei de marcat;
13. In conditiile servirii vinurilor varsate, o data cu primirea acestora in unitate, pastreaza proba martor de laborator pana la epuizarea sortimentului respectiv;
14. Respecta si raspunde de calitatea bauturilor d.p.d.v al garamajului solicitat de ospatar sau consumator, servind in permanenta bauturile reci corespunzator anotimpului.
15. Respectă orele de program evitând întârzierile şi plecările din timpul orelor de serviciu;
16. Se interzice venirea în stare de ebrietate sau consumarea băuturilor alcoolice în unitate, precum şi folosirea unui limbaj vulgar.
17. Primeşte şi soluţionează şi alte sarcini trasate de conducerea instituţiei, pe linie ierarhică, în limita competenţelor profesionale pe care le are.
- experienta in domeniu 2-3 ani