Job expirat
- activitate de CTC a productiei
- urmarirea din punct de vedere calitativ a comenzilor
- respectarea politicilor companiei privind calitatea si siguranta alimentelor
- cunostinte operare PC ( Office, mail)
- raspunde de gestionarea corecta a documentelor Sistemului de Management al Calitatii care intra in atributiile sale ISO 9001:2008 si ISO 22000:2005;
- sa pastreze confidentialitatea retetelor de fabricatie, proceselor tehnologice, parametrilor tehnologici, schemelor si specificatiilor tehnice;
- sa se implice, sa adopte si sa aplice mentinerea si asigurarea sigurantei alimentelor prin efortul combinat al tuturor si ca responsabil al echipei de siguranta alimentelor, conform HACCP.
- experienta in domeniul calitatii alimentare reprezinta avantaj
- experienta in modul de lucru cu standardele de calitate internatonale reprezinta avantaj
- studii de specialitate (ex. Cursuri)
- persoana independenta si responsabila
- abilitati de coordonare a activitatii si organizare a timpului
- spirit de echipa si sociabil, dispus sa asimileze noi cunostinte
- persoana pozitiva, flexibila, dornica sa-si dezvolte o cariera in domeniu
- operare calculator (cunostinte MS Office - Excel, Word, Outlook)